8 000 ГРН – за викриття закладника/торгівця, у якого знайдуть особливо небезпечний наркотичний засіб від 0,15 г або маріхуани від 50 г 20 000 грн – за викриття закладника/торгівця, у якого знайдуть наркотичний засіб від 15,0 г 40 000 грн – за викриття закладника/торгівця, у якого знайдуть особливо небезпечний наркотичний засіб наркотичний засіб від 15,0 г

Бариста з Києва викрив баригу

Черговий учасник акції – працівник кав’ярні. Хлопець звернув увагу на підозрілого відвідувача. Згодом той почав відверто пропонувати наркотичні засоби. Бариста не розгубився – спочатку він відмовився від запропонованого. А потім звернувся до поліції і написав заяву на розповсюджувача небезпечних речовин. Щоби продати наркотики, відвідувач кілька разів запрошував до себе додому, - каже працівник кав’ярні.

Олександр, учасник акції

Почав задавати питання типу, ти куриш траву? Вживаєш якісь наркотики? Нюхаєш? Я взагалі такого ніколи не пробував, бо я спортом займаюся, я йому так и сказав. І він почав предлагати: давай спробуєш, тобі сподобається, вштирить, кайфанеш. Я відмовився. Потім я вирішив, трохи пізніше дізнався про цей проект і вирішив написати заяву. Хороший проект, тому що дуже багато зараз таких наркоманів.

Цей учасник вже отримав свою грошову винагороду. В юридичному відділі проекту повідомляють, хлопець все правильно оформив в поліції, а у ймовірного продавця дійсно вилучили небезпечні речовини.