8 000 ГРН – за викриття закладника/торгівця, у якого знайдуть особливо небезпечний наркотичний засіб від 0,15 г або маріхуани від 50 г 20 000 грн – за викриття закладника/торгівця, у якого знайдуть наркотичний засіб від 15,0 г 40 000 грн – за викриття закладника/торгівця, у якого знайдуть особливо небезпечний наркотичний засіб наркотичний засіб від 15,0 г

40 тисяч гривень – учасник здав дилера та гарантовано отримає гроші

Черговий барига більше не працює – завдяки нашій акції на вулиці не потраплять небезпечні речовини. Цього разу в Одесі учасник точно знав про те, що розповсюджувач наркотиків займається так званими закладками. Чоловік написав заяву, вказав всю інформацію, яку знав. Поліція спрацювала – прийшли додому до ймовірного наркодилера та знайшли 50 грамів «солей»  PVP альфа, два полімерні згортки, обмотані чорною липкою стрічкою – всередині було п’ять грамів порошку білого кольору. Ще 17 грамів синтетичної речовини, схожої на наркотичну та 10 грамів – схожої на плодові тіла грибів, що місять психотроп псилоцин.

Експертиза показала, що все вилучене – насправді наркотики. Дані про цей злочин внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань, а учасник акції надіслав нам копії документів та фото. Тепер на нього чекає винагорода – сорок тисяч гривень ми виплачуємо прозоро, з дотриманням українського законодавства та з урахуванням всіх податків до бюджету України.