8 000 ГРН – за викриття закладника/торгівця, у якого знайдуть особливо небезпечний наркотичний засіб від 0,15 г або маріхуани від 50 г 20 000 грн – за викриття закладника/торгівця, у якого знайдуть наркотичний засіб від 15,0 г 40 000 грн – за викриття закладника/торгівця, у якого знайдуть особливо небезпечний наркотичний засіб наркотичний засіб від 15,0 г

Військовий допоміг спіймати дилера та отримає 20 тисяч гривень

В Житомирі військовослужбовець викрив торговця наркотиками. Заздалегідь він ні на кого не полював – до бійця звернулася працівниця одного з магазинів та вказала на молодого хлопця, який поводився дивно та підозріло.

Коли військовий спробував піти з ним на контакт, той кинувся тікати. Але йому це не вдалося. 28-річний розповсюджувач дуже налякався, розповів наш учасник. А ще більше – коли на місце прибула поліція.

Правоохоронці вилучили у дилера зіп-пакети з так званими «солями» та маріхуаною. А небайдужий житомирянин вирішив стати учасником нашої акції – за загальної вагою вилучених наркотиків його винагорода складе двадцять тисяч гривень.